Telp/ sms/ wa 087739241888 - fb.rVienastore - twitter.rVienastore - IG.@rVienastore

Rabu, 04 Januari 2017

Sliramu (Tum Hi Ho versi Jawa) Versi: Magdalena ft. Paijo Londo




 


Lk:
Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..

Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..
Yen nganti aku pepisahan karo sliramu,
Bebasan nyowo pisah karo rogo..

Pr:
Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..

Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..
Senadyan akeh pacoban lan godha,
Janji neng ati ra pisah selawase..

Lk:
Sepisanan ketemu aku ra biso turu,
Mung tansah kelingan esem guyumu..
Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

reff:
Lk:
Sayang iki selawase,
Tresno iki sak teruse..
Ora biso ilang soko angenku,
Ora biso ilang soko atiku..

Sing tak suwun sliramu,
Ojo nganti mblenjani,
Yen cidro
Luwih becik aku mati..

Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

Lk:
Sliramu pancen sliramu,
Sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

Post by rVienastore
Telp/ sms/ wa 087739241888
Blog. http://www.rVienastore.com/
Fb. rVienastore
Twitter. rVienastore

ads

Ditulis Oleh : Ary rViena Hari: 12.18 Kategori:

0 komentar:

Posting Komentar

 

Blogroll

Durian Kupas Pilihan

Durian Kupas Pilihan
Order 087739241888

Dress Chiffon

Dress Chiffon
RJ-CY50749

About